Θεραπεία Ακράτειας Ούρων

Θεραπεύστε την ακράτεια ούρων καθώς και άλλες διαταραχές που σχετίζονται με τις μυικές δομές του πυελικού εδάφους (σεξουαλική δυσλειτουργία), με την ηλεκτρομαγνητική διέγερση του πυελικού εδάφους που προσφέρει η ειδική καρέκλα EMS.

Η καρέκλα EMS (εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ – FDA) δημιουργεί παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία που διεισδύουν βαθιά στους μυς του πυελικού εδάφους προκαλώντας διέγερση και παρέχοντας αποκατάσταση των αδύναμων πυελικών μυών τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες, μειώνοντας σημαντικά την ακράτεια ούρων. Επιπλέον, ένα δυνατότερο πυελικό έδαφος μπορεί ακόμη και να βελτιώσει τη σεξουαλική σας ζωή. Η θεραπεία πραγματοποιείται με τους ασθενείς να είναι πλήρως ντυμένοι.

Λειτουργία καρέκλας EMS

Το πυελικό έδαφος περιλαμβάνει δέκα μύες που υποστηρίζουν άμεσα την ουροδόχο κύστη και τα ανδρικά και γυναικεία γεννητικά όργανα. Για όσους υποφέρουν από κακή σεξουαλική λειτουργία ή/και ακράτεια, η λύση είναι η ίδια. Οι ασκήσεις Kegel ενισχύουν τους μύες του πυελικού εδάφους, οι οποίοι με τη σειρά τους ενισχύουν τους μυς της ουροδόχου κύστης και την ικανότητα να συγκρατούν τα ούρα. Μαζί με τη σύσφιξη των μυών που απαιτούνται για τη στυτική λειτουργία και τον έλεγχο της εκσπερμάτωσης στους άνδρες συσφίγγουν ταυτόχρονα τους μύες που υποστηρίζουν τον κολπικό σωλήνα. Ισχυρότεροι μύες του πυελικού εδάφους σημαίνει επίσης αυξημένη ροή αίματος, με αποτέλεσμα βελτιωμένο έλεγχο της ουροδόχου κύστης και βελτιωμένη σεξουαλική αίσθηση. Επειδή το EMS προσφέρει το ισοδύναμο 11.200 συσπάσεων kegel σε 28 λεπτά, είναι η ιδανική μη επεμβατική, μη χειρουργική μέθοδος θεραπείας για την ακράτεια και τη σεξουαλική δυσλειτουργία σε άνδρες και γυναίκες.

Διάρκεια θεραπείας

Οι περισσότεροι ασθενείς χρειάζονται 6 θεραπείες.

Τα αποτελέσματά της θεραπείας γίνονται αισθητά σταδιακά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καθώς το πυελικό σας έδαφος γίνεται ισχυρότερο με κάθε θεραπεία.