Τονώστε τη σεξουαλικότητά σας

Η αντιγήρανση και η νεανική όψη των ευαίσθητων περιοχών (αιδοίο, πρωκτός) είναι πολύ σημαντικές τόσο για την σεξουαλική μας ζωή όσο και για την υγιεινή.

Οι περιοχές αυτές λόγω ορμονικών αλλαγών αλλά και της καταπόνησής τους λόγω πχ τοκετών χαλαρώνουν και αποκτούν ένα έντονο σκούρο χρώμα αφού αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό η συγκέντρωση των μελανοκυττάρων στο δέρμα.

Οπότε η αντιγήρανση – λεύκανση των περιοχών αυτών είναι μονόδρομος και μπορούμε να την επιτύχουμε με την χρήση τελευταίας γενιάς fractional laser των οποίων η δράση είναι διπλή.

Αφενός εξοντώνουν τα μελανοκύτταρα εξαιτίας των οποίων παρουσιάζεται το έντονο σκούρο χρώμα των περιοχών αυτών, αφετέρου απολεπίζουμε με διακριτικό και ομοιογενή τρόπο την επιφανειακή στοιβάδα των περιοχών αυτών, οπότε το δέρμα αναπλάθεται και έχουμε με αυτόν τον τρόπο ένα ομοιόμορφο νέο δέρμα, όχι σκούρο με χρωματικό τόνο ομοιόμορφο και συμβατό με το δέρμα της γύρω περιοχής.

Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου λεύκανσης είναι εντυπωσιακά και μόνιμα.

Απαιτούνται 2-3 συνεδρίες κατά περίπτωση και διαρκούν περίπου 40’ η κάθε μία, ενώ στην περιοχή εφαρμόζεται τοπική αναισθησία.