Ανακτήστε την θηλυκότητά σας με 3 συνεδρίες MonaLisa Touch. Πρόκειται για μια ιατρική τεχνική, μη χειρουργική-μη φαρμακευτική, η οποία δρα μέσω της απελευθέρωσης ενέργειας λέιζερ στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος του κόλπου, ενεργοποιώντας την παραγωγή και απελευθέρωση κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτό αποκαθιστά την ελαστικότητα, υγρασία και σφριγηλότητα της ευαίσθητης περιοχής.

Με την έλευση της εμμηνόπαυσης η παραγωγή του κολλαγόνου μειώνεται καθώς και το πάχος του κολπικού επιθηλίου και ο κόλπος γίνεται πιο στενός λόγω μείωσης της ελαστικότητας του, λιγότερο λιπαρός με αποτέλεσμα  να εμφανίζονται δυσάρεστα συμπτώματα όπως ξηρότητα, αίσθημα καύσου και πόνος κατά την σεξουαλική επαφή. Το laser CO2 MonaLisa Touch δρα στο βλεννογόνο του κόλπου και προκαλεί ανάπλαση των στιβάδων του. Επίσης, προκαλεί  παραγωγή κολλαγόνου βελτιώνοντας τη λειτουργικότητα της περιοχής και αποκαθιστώντας την ισορροπία του κολπικού βλεννογόνου, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά συμπτώματα όπως:

  • ξηρότητα κόλπου
  • αίσθηση καύσου
  • κνησμός
  • δυσπαρευνία
  • κολπίτιδα

MonaLisa Touch – χαλάρωση κόλπου

Η χαλάρωση της γεννητικής περιοχής λόγω της ηλικίας και των τοκετών αντιμετωπίζεται με το MonaLisa Touch  που προσφέρει  σύσφιγξη του αιδοίου, συρρίκνωση και σφριγηλότητα του κόλπου.

MonaLisa Touch – ακράτεια

Η ακράτεια μετά τον τοκετό αλλά και κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης είναι ένα σύνηθες σύμπτωμα. Τη λύση δίνει το MonaLisa Touch. Μέσω της ανανέωσης του κολλαγόνου και της συρρίκνωσης των ινών ελαστίνης, προκαλεί ανάπλαση και αναδιαμόρφωση της περιοχής. Η τεχνική MonaLisa CO₂ εφαρμόζεται σε ολόκληρη την περιουρηθρική περιοχή, αυξάνοντας την πυκνότητα των τοιχωμάτων του γυναικείου κόλπου (σύσφιγξη) και μειώνοντας σημαντικά τα συμπτώματα της ακράτειας.